Wat kost een lift?

Heeft u enig idee wat voor prijskaartje er aan een lift hangt? Wanneer u een lift wilt gaan plaatsen is het fijn te weten met welk bedrag u rekening dient te houden. Het is echter niet mogelijk hier een vaste prijs te vermelden. Wanneer wij de vraag krijgen ‘Wat kost een lift’ zullen wij u eerst een aantal wedervragen stellen.

De prijs van een lift is namelijk afhankelijk van verschillende factoren. Dit hangt er onder andere van af of u de lift enkel voor personen wilt gebruiken of deze ook rolstoeltoegankelijk moet zijn, wat de opvoerhoogte is, het aantal stops en welke opties u wenst toe te voegen. Hierdoor is het niet mogelijk een algemene vaste prijs te vermelden maar kan hier per situatie een richtprijs voor worden gegeven. Wij zijn in staat om tijdens het eerste gesprek u al van een prijs te voorzien.

Onderhoudskosten
Daarnaast moet u rekening houden met de kosten op langere termijn. Hierbij moet u denken aan energieverbruik en onderhoudskosten. De kosten hiervan zijn afhankelijk van het type lift en hoe intensief de lift gebruikt wordt. Door het slimme ontwerp en een minimum aantal onderdelen zijn onze liften onderhoudsarm en hoeven niet gekeurd te worden. Onze liften zijn energiezuinig en standaard voorzien van energielabel A.

Benieuwd wat een lift voor uw situatie gaat kosten?

Bekijk onze liften

Weten wat een lift voor uw situatie kost?

Mark staat voor u klaar!

 

OFFERTE AANVRAGEN   BEL ONS

Blijf op de hoogte

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen?

Meld u dan nu aan voor onze digitale nieuwsbrief!

Inschrijven nieuwsbrief