Trapliften

Wanneer u slechter ter been bent of voorbereid wilt zijn op de toekomst kan lift in uw huis een goede oplossing zijn. Maar wat voor lift dit moet worden hangt volledig af van uw behoeften. Meestal wordt bij een lift voor in huis als eerste gedacht aan een traplift. Maar is dit ook de beste oplossing?

Een traplift helpt u op een eenvoudige manier naar de volgende verdieping. Een traplift wordt in de meeste gevallen op maat gemaakt voor uw trap, of dit nu een rechte trap of met een bocht is. Wanneer u slecht te been bent en enkel uzelf naar de volgende verdieping wilt vervoeren biedt een traplift de oplossing. In de meeste gevallen is het niet mogelijk de trap te gebruiken wanneer de lift in gebruik is.

Huislift of een traplift?

Door het toevoegen van een Aesy platformlift in uw woonhuis heeft u alle gemakken van een traplift, maar ook de bijkomende voordelen van een platformlift.

In tegenstelling tot een traplift is een platformlift voor meerdere doeleinden te gebruiken. De lift biedt u niet alleen de mogelijkheid om u van de ene naar de andere verdieping te brengen, maar kan ook dienen als vervoersmiddel van uw boodschappen of andere goederen. Daarnaast kunt u de lift gebruiken met rollator of rolstoel en is er geen overstap noodzakelijk. De ruimte op de trap gaat niet verloren en medebewoners kunnen moeiteloos de trap blijven gebruiken terwijl er gebruik wordt gemaakt van de lift.

Het toevoegen van een platformlift in uw huis zorgt voor waardevermeerdering van uw woning. De aanschaf van een huislift is een duurzame investering. Waar een traplift een gemiddelde levensduur heeft van 10 jaar, is dit voor een Aesy lift 30 jaar. Bewezen is dat bij verkoop van de woning de traplift door de volgende eigenaar direct verwijderd en weggegooid wordt terwijl de Aesy lift blijft zitten.

Aesy huisliften zijn energiezuinig en onderhoudsvriendelijk, kortom een duurzame investering die bijdraagt aan een zorgeloze toekomst.

Wilt u weten welke lift het beste bij u past?

Neem contact op met onze adviseurs!

 

OFFERTE AANVRAGEN   BEL ONS

Blijf op de hoogte

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen?

Meld u dan nu aan voor onze digitale nieuwsbrief!

Inschrijven nieuwsbrief