Stage Vacature Aesy Liften

Stagiair(e) Marketing en Customer Experience Design

Wil jij volgend jaar stagelopen in de richting van marketing en experience design?

Wij zijn Aesy Liften

Aesy Liften is marktleider in het platformliftensegment. Al 10 jaar is Aesy Liften een volledige dochteronderneming van Cibes Lift Group, wereldmarktleider op gebied van spindel aangedreven liften. Inmiddels is Aesy Liften uitgegroeid tot een full-service onderneming in Nederland en België, met in beide landen een eigen verkoopteam, installatieteams, onderhouds- en servicemonteurs en backoffice. Bij Aesy Liften Nederland en België werken inmiddels meer dan 100 collega’s.

Bij Aesy Liften gaan wij voor gezamenlijk resultaat. Niet alleen voor de plaatsing van de lift maar ook voor de service na oplevering. Aesy Liften streeft naar een langdurige relatie met de klanten en personeel, gebaseerd op vertrouwen en tevredenheid. Wij zijn daarom op zoek naar een Stagiair(e) Marketing en Customer Experience Design vanaf begin 2023.

 

Achtergrond

Aesy Liften streeft in alles wat zij doet al naar een optimale klantervaring maar beseft zich dat er altijd wat te verbeteren is. Onze concurrenten zitten niet stil, klantverwachtingen veranderen en technologische ontwikkelingen die bijdragen aan een positieve klantervaring volgen elkaar snel op. Om onze groeiambities waar te maken wordt een uitmuntende en onderscheidende on- en offline klantervaring en profilering steeds belangrijker. Helemaal in een wereld waarin de manier waarop dingen gebeuren steeds zwaarder weegt in het overtuigingsproces, vinden wij het belangrijk om de on- en offline beleving van onze klanten continu te blijven verbeteren.

 

inhoud van je stage

Tijdens jouw stage bij ons kom je meer te weten over onze Marketingaanpak en bieden we je de mogelijkheid om in de praktijk met zoveel mogelijk Marketing disciplines in aanmerking te komen.

Wij verkopen zowel aan de zakelijke als aan de particulier markt, dus ook hierin kan je je breed oriënteren. Specifiek gaan we je vragen een concrete bijdrage te leveren aan onze wens om de online klantreis te verbeteren en nog effectiever te zijn in gebruik van Social Media.

 

Jouw profiel

  • Je bent minimaal een 3de jaars HBO student in de richting van Marketing / Communicatie & Multimedia Design;
  • Je hebt interesse in en bent op de hoogte van de trends en ontwikkelingen binnen het marketingvakgebied;
  • Je woont in de regio Gelderland;
  • Je bent in staat en bereid om voor je stage naar ons hoofdkantoor in Zevenaar te reizen.

 

Wij bieden jou

  • Een fulltime stageplek op ons hoofdkantoor in Zevenaar;
  • Een fijne werkomgeving met leuke collega’s. Je gaat onderdeel uitmaken van ons Marketing & Sales team;
  • Een leerzame periode waar wij je zullen ondersteunen waar nodig, zodat jij je Marketing- inhoudelijke en professionele skills verder kunt ontwikkelen;
  • Een passende stagevergoeding.

 

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze stageplek of heb je vragen? Neem contact op met Ivo Menzen via +31(0)625242091 of [email protected]

Of solliciteer direct via onderstaande button.

Solliciteer direct

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Blijf op de hoogte

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen?

Meld u dan nu aan voor onze digitale nieuwsbrief!

Inschrijven nieuwsbrief