Afbeelding Vacature Stagiaire Customer Experience

Stagiair(e) Customer Experience/Journey

Wil jij afstuderen in de richting van experience design? Zoek jij een afstudeeropdracht rondom de customer journey bij een leuk bedrijf? Wij zoeken per februari 2022 een stagiair(e) Customer Experience!

 

Wij zijn Aesy Liften
Aesy Liften is marktleider in het platformliftensegment. Al 10 jaar is Aesy Liften een volledige dochteronderneming van Cibes Lift Group, wereldmarktleider op gebied van spindel aangedreven liften. Inmiddels is Aesy Liften uitgegroeid tot een full-service onderneming in Nederland en België, met in beide landen een eigen verkoopteam, installatieteams, onderhouds- en servicemonteurs en backoffice. Aesy Liften Nederland en België zijn samen inmiddels meer dan 100 medewerkers groot.

Bij Aesy Liften gaan wij voor gezamenlijk resultaat. Niet alleen voor de plaatsing van de lift maar ook voor de service na oplevering. Aesy Liften streeft naar een langdurige relatie met de klanten en personeel, gebaseerd op vertrouwen en tevredenheid. Wij zijn daarom op zoek naar een:

Stagiair(e) Customer Experience/Journey
Start per januari/februari 2022

Achtergrond
Aesy Liften streeft in alles wat zij doet al naar een optimale klantervaring maar beseft zicht dat er altijd wat te verbeteren is. Onze concurrenten zitten niet stil, klantverwachtingen veranderen en technologische ontwikkelingen die bijdragen aan een positieve klantervaring volgen elkaar snel op. Om onze groeiambities waar te maken wordt een uitmuntende en onderscheidende on- en offline klantervaring en profilering steeds belangrijker. Helemaal in een wereld waarin de manier waarop dingen gebeuren steeds zwaarder weegt in het overtuigingsproces, klanten je via social media kunnen maken of breken vinden wij het belangrijk om de on- en offline beleving van onze klanten continu te blijven verbeteren.

Stage-/onderzoeksopdracht opdracht
Adviseer over en draag bij aan de wens van Aesy Liften om de on-/ en offline-ervaring van onze klanten te verbeteren.

Jouw profiel

  • Je studeert Communicatie & Multimedia Design en bent klaar om af te studeren
  • Je hebt het profiel Experience Design gekozen
  • Je zoekt een afstudeerstage waar je een opdracht rondom Customer Journey en Customer Experience kan doen
  • Je hebt interesse in en bent op de hoogte van de trends en ontwikkelingen binnen het marketingvakgebied
  • Je woont in de regio Arnhem – Doetinchem
  • Je bent in staat en bereid om voor je stage naar ons hoofdkantoor in Zevenaar te reizen

Wij bieden jou

  • Een fulltime stageplek op ons hoofdkantoor in Zevenaar voor de periode van 20 weken.
  • Een fijne werkomgeving met leuke collega’s. Je gaat onderdeel uitmaken van ons Marketing & Sales team.
  • Een leerzame periode waar wij je zullen ondersteunen waar nodig, zodat jij je skills als professional verder kunt ontwikkelen. Uiteraard willen we ook dat je slaagt voor je afstudeeropdracht én studie.
  • Een vaste stagevergoeding.

Interesse?
Ben je geïnteresseerd in deze stageplek of heb je vragen? Neem contact op met Diana Vinke via 0316-246 246 of solliciteer via onderstaande button. De sluitingstermijn van deze vacature is 5 december 2021.

Klik hier om direct te solliciteren

 

Blijf op de hoogte

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen?

Meld u dan nu aan voor onze digitale nieuwsbrief!

Inschrijven nieuwsbrief