Spindel aandrijving Aesy lift

Wat is een spindellift?

Een spindellift is voorzien van een eenvoudige, maar uiterst betrouwbare techniek. Door middel van de elektromotor en de moer, welke rondom de spindel wordt gedraaid word de lift in beweging gezet. Het platform beweegt zich hierdoor langs de geleiders omhoog of omlaag. Het automatische smeersysteem zorgt voor een soepele beweging van de lift.

Voordelen van spindelliften

Spindelliften zijn enorm populair om verschillende redenen. Het grote voordeel van een spindel aangedreven lift ten opzichte van een hydraulische lift is dat er geen machinekamer, liftput of dakopbouw nodig zijn. Hierdoor zijn er voor het plaatsen van een spindellift minimale bouwkundige aanpassingen nodig, waardoor aanzienlijke kosten worden bespaard. Onze spindelliften zijn breed toepasbaar en onder andere te plaatsen in woonhuizen, magazijn, winkel, appartementen en daarnaast uiterst geschikt voor zowel nieuwbouw als bestaande bouw.

Een spindel aangedreven lift is daarnaast erg energiezuinig en in stand-by stand voorzien van energielabel A, hierdoor zijn de jaarlijkse stroomkosten laag. Met een gemiddelde levensduur van 30 jaar is een spindellift een duurzame investering, die zijn geld in de loop der jaren makkelijk terug verdiend.

Onze meest verkochte spindelliften

Of het nu gaat om een spindellift voor een woonhuis, winkel of magazijn: Aesy Liften heeft een groot aanbod. Zo is er voor voor iedere doelgroep en elk gebouw een passende oplossing.

Meer weten over een spindellift?

Dominic STAAT VOOR U KLAAR!

 

Ervaar de lift in onze showroom   BEL ONS

Blijf op de hoogte

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen?

Meld u dan nu aan voor onze digitale nieuwsbrief!

Inschrijven nieuwsbrief