personenlift a-5000 – halfhoge toegang

Kantoorgebouw Vesteda – Amsterdam

In het kantoorgebouw van Vesteda zijn 4 identieke liften gerealiseerd. Het doel was om de liften te laten opgaan in de omgeving. Hiervoor is gebruik gemaakt van een halfhoge toegang op de bovenste stopplaats, welke aan 4 zijden is uitgevoerd in glas. Dit zorgt ervoor dat de lift aansluit bij balustrade en het open geheel. Daarnaast is er gekozen om de liften uit te voeren met gepersonaliseerde handgrepen.

Meer informatie over de mogelijkheden van een Personenlift A-5000 met halfhoge toegang? Neem contact op met één van onze adviseurs.

Stijlvol toegankelijk

Het hoofddoel van deze lift is het gebouw toegankelijk maken voor mindervaliden, rolstoelgebruikers en kinderwagens. Hiervoor is gekozen voor de standaardafmeting van de Personenlift A-5000. Er is gebruik gemaakt van een halfhoge toegang, waardoor de lift aansluit bij de balustrade.

Design en Creativiteit

Bij dit project is ervoor gekozen om de lift aan 4 zijden van glas te voorzien. Voor de deuren en de glasprofielen is gekozen voor de kleur RAL7021, waarbij het aluminium profiel om het glas in de deur is meegenomen. De liftdeuren zijn voorzien van een unieke deurgreep, welke aansluiten bij de deurgrepen in het pand.

Next reference

OpZeezand – Amsterdam

Read more
Blijf op de hoogte

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen?

Meld u dan nu aan voor onze digitale nieuwsbrief!

Inschrijven nieuwsbrief