Basisuitvoering Personenlift A-5000

Platformliften

Een Aesy platformlift is het alternatief op de traditionele lift. Door de zeer kleine inbouwmaat zijn onze platformliften in elke omgeving te plaatsen, zowel binnen als buiten. Er zijn minimale bouwkundige aanpassingen nodig waardoor een platformlift zeer geschikt is voor zowel nieuw- als bestaande bouw. Van kleine huislift tot grote bedlift en brancardlift.

Een Aesy platformlift is voorzien van een meegeleverde schacht, maar kan ook in een bouwkundige schacht toegepast worden. Het platform beweegt zich langs de geleiders en wordt aangestuurd door een electromotor. Een Aesy platformlift is gecertificeerd comfort de machinerichtlijnen (2006/42/EG, EN81-41 en EN81-70) hierdoor heeft een Aesy lift een snelheid van 0,15m/sec, dient de knop ingedrukt gehouden te worden aan de binnenzijde van de lift en is er geen liftkeuring nodig. Indien u een geheel automatische besturing wenst, kunt u kiezen voor een Personenlift Cabine Schuifdeur.

meer informatie?
Wij helpen u graag!

Op zoek naar een liftoplossing voor uw gebouw? Onze liftexperts staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en vrijblijvend een prijsopgave te maken. Vul het formulier in.

Meer informatie?

Mark helpt u graag!

 

Bel ons    Offerte aanvragen

Blijf op de hoogte

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen?

Meld u dan nu aan voor onze digitale nieuwsbrief!

Inschrijven nieuwsbrief