Personenliften

maken uw gebouw toegankelijk voor personen, rolstoelgebruikers en kinderwagens

Personenliften

Aesy Liften biedt verschillende soorten personenliften aan, namelijk platformliften, cabineliften en rolstoelliften. Een Aesy Personenlift is ontwikkeld om elk gebouw toegankelijk te maken voor onder andere personen, mindervaliden en kinderwagens. De belangrijkste vraag bij de keuze van een personenlift is, wat is het gebruikersdoel van de lift? Daarnaast dient u rekening te houden met de beschikbare ruimte en de wensen die u heeft. Welk type personenlift dus het beste bij u past verschilt per situatie.

Dient de lift rolstoeltoegankelijk te zijn, dan biedt de Personenlift A-5000 de uitkomst. Weinig ruimte maar toch optimale toegankelijkheid? Kies dan voor een Huislift A-4000, onze kleinste platformlift. Een Cabinelift met Schuifdeuren is de oplossing wanneer u op zoek bent naar een lift met automatische besturing.

Een Aesy Personenlift is spindelaangedreven en heeft geen liftput, machinekamer of dakopbouw nodig. Het platform en het bedieningspaneel voldoen aan alle veiligheidseisen en zijn uitgevoerd met knellijsten om zo knelgevaar te voorkomen. De personenliften voldoen aan de machinerichtlijn 2006/42/EG en worden opgeleverd met een CE-certificaat. Een liftkeuring is niet noodzakelijk.

Een Aesy Personenlift is duurzaam, betaalbaar en volledig naar wens uit te voeren.


Verschillende soorten personenliften

Meer informatie?

Richard staat voor u klaar!

 

Offerte aanvragen   Bel ons

Persoonlijk advies

op zoek naar een lift voor uw situatie?

Wij geven u graag vrijblijvend persoonlijk advies.

Vrijblijvende offerte

BEL ONS