Liftdeuren

De liftdeur is het visitekaartje van de lift. Wij bieden daarom de mogelijkheid uw liftdeur naar wens aan te passen. Zo kan uw deurtype gekozen worden aan de hand van uw interieur. 

A-4 deur

Standaard is de lift uitgevoerd met een A-4 deur voorzien van een groot gehard en gelaagd veiligheidsglas en een aluminium deurgreep. Het is mogelijk de kleur in een RAL kleur naar keuze uit te voeren.

A-4 deur halfhoog

Het is mogelijk om uw lift uit te voeren met een halfhoge toegang. Aesy Liften is hiervoor exclusief gecertificeerd voor een opvoerhoogte tot 13 meter! Deze toepassing is een ideale oplossing voor plaatsing van de lift onder een schuin dak of bij een bordes. De liftdeur heeft een hoogte van 1100mm.

AL-4 Deur

De AL-4 deur is in zijn geheel vervaardigd van aluminium. De deur is uitgevoerd met geïntegreerde deurgreep over de volledige deurhoogte. Standaard wordt de deur geleverd met een panoramavenster.

Voorzet deur

Waar de een kiest voor een opvallende liftdeur wil de ander deze juist zo onopvallend mogelijk wegwerken. Dit is mogelijk door te kiezen voor een voorzet deur. Middels het zogenoemde koelkast systeem wordt uw eigen deur gemonteerd op de liftdeur.

A-0 deur

Standaard is de deur voorzien van een groot glasvenster maar het is ook mogelijk om de deur geheel dicht uit te voeren. Het is hierin mogelijk de deur te voorzien van de door u gekozen RAL-kleur. Kies hierbij voor een gepersonaliseerde deurgreep en de deur is geheel naar wens.

Brandvertragende deur

Deze brandvertragende deur is EI-60 gecertificeerd en is standaard voorzien van een klein glasvenster.

Deurgrepen

Wilt u een gepersonaliseerde deurgreep op uw liftdeur gebruiken? Kies hiervoor uit onze deurgrepen of plaats uw eigen deurgreep op uw lift.

Standaard deurgreep

RVS deurgreep rond

Gepersonaliseerde deurgreep