onderhoudsmonteur Noord-holland (regio Alkmaar)

In deze zelfstandige functie krijg je met zowel de nieuwste als met de wat oudere typen liften te maken, omdat we daar uiteraard ook nog het onderhoud aan verzorgen. Daarnaast los je ook kleine storingen op. Verder heb je een signalerende en adviserende rol richting de klanten, waar het gaat om mogelijke uitbreidingen/verbeteringen en koppel je dit terug aan je collega’s van de afdeling Verkoop binnendienst.

Laat jij niemand vallen als Onderhoudsmonteur?

Veel afwisseling, technische uitdaging en werken op mooie of bijzondere locaties, dat is wat jij wilt! Of het nu gaat om het preventief onderhouden van een lift in een kerk, in een grote meubelshowroom of in een miljoenenvilla midden in het bos: jij draait er je hand niet voor om! Dat je te maken krijgt met afwisseling, (technische) uitdaging en met complimenten van tevreden klanten is praktisch gegarandeerd.

Jij: een baan waarbij je lekker kan sleutelen en klantgericht bezig kan zijn!
Wij: een monteur die ervoor zorgt dat onze liften zo optimaal mogelijk blijven functioneren!

 

Jouw uitdaging als Onderhoudsmonteur van liften

Als onderhoudsmonteur van Aesy Liften kom je overal en werk je voor een marktleider met een uitstekende reputatie en bijzonder onderscheidende producten. Aan de hand van onderhoudscontracten en klantafspraken voer je preventief, volgens een vaste handleiding, het onderhoud stap voor stap en secuur uit aan onze liften door het hele land en deels in België. In deze zelfstandige functie krijg je met zowel de nieuwste als met de wat oudere typen liften te maken, omdat we daar uiteraard ook nog het onderhoud aan verzorgen. Daarnaast los je ook kleine storingen op. Verder heb je een signalerende en adviserende rol richting de klanten, waar het gaat om mogelijke uitbreidingen/verbeteringen en koppel je dit terug aan je collega’s van de afdeling Verkoop binnendienst.

Na een gedegen inwerktraject begin je met onze standaard-personenliften en ga je uiteindelijk ook aan de slag met onze nieuwste en meer complexe modellen. Je leert gaandeweg onze technieken kennen en ontwikkelt je breed op werktuigbouwkundig, elektrotechnisch en besturingstechnisch gebied, maar krijgt ook te maken met klant specifieke toepassingen zoals gsm-modules.

Tot je werk als onderhoudsmonteur behoren verder:

 • persoonlijke administratie bijhouden;
 • het bijhouden van werkbonnen;
 • meewerken in de storingsdienst in weekenden en avonden.

 

Wij maken elk gebouw toegankelijk voor iedereen, wat zijn jouw kwaliteiten?

Allereerst dat je leergierig bent en de drive hebt om je verder te verdiepen in onze producten en de techniek daaromheen. Daarnaast heb je goede kennis van elektrotechniek en werk je van nature gestructureerd en secuur. Omdat je vaak zelfstandig op pad bent is het daarbij belangrijk dat je je eigen beslissingen durft en kunt maken. Dit is dankzij jouw verantwoordelijkheidsgevoel natuurlijk geen probleem! Bij Aesy Liften is het normaal dat je pas weggaat bij een klant als er een perfect werkende lift staat. Het liefst kijk je er nog even naar om, het zijn per slot van rekening ook heel mooie liften! Wij vinden tevreden klanten ontzettend belangrijk en dat vind jij natuurlijk ook. Door je sociale en communicatieve karakter leg je gemakkelijk contact en word je vaak teruggevraagd. Verder weet je van aanpakken en is het, af en toe, maken van lange dagen dankzij jouw flexibele instelling geen probleem.

Verder vragen we van je als onderhoudsmonteur:

 • mbo- werk- en denkniveau, verkregen door opleiding en/of werkervaring;
 • kennis van elektrotechniek (pre);
 • goede beheersing van de Nederlandse taal, Engels is een pre;
 • rijbewijs B (must);
 • dat je bereid bent om in een hotel te overnachten, mocht dit nodig zijn;
 • dat je woonachtig bent in de regio Haarlem, Amsterdam, Hoofddorp, Enkhuizen, Purmerend.

Voldoe je niet aan het bovenstaande profiel, maar weet je ons wel te overtuigen van je kennis en kunde? Schroom dan niet om te reageren!

 

We vragen veel, maar bieden je ook het nodige!

Allereerst is Aesy Liften een geweldig bedrijf om voor te werken. Wij begrijpen dat gelukkige medewerkers zorgen voor tevreden klanten. Daarnaast werk je aan interessante technieken en zijn onze liften erg onderscheidend. Je werkt in een collegiale en gedreven werkomgeving met veel ruimte voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling en groei. We groeien al jaren en zijn financieel kerngezond, waardoor we gericht kunnen en blijven investeren in een betere toekomst. We bieden je bij aanvang een goed salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring. Je reisuren worden bij ons gewoon betaald en dat is best bijzonder!

Naast uitzicht op een vast dienstverband bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden:

 • 27 vakantiedagen;
 • 13 adv-dagen;
 • 8% vakantiegeld;
 • bus, tablet en telefoon van de zaak;
 • pensioenregeling;
 • mogelijkheid tot deelname aan collectieve ziektekostenverzekering.

 

Dit zijn wij

Aesy Liften is een jonge, ambitieuze en groeiende organisatie. We zijn marktleider op het gebied van platformliften. Onze liften zijn uniek: doordat er anders dan bij de conventionele liften geen liftput, machinekamer of dakopbouw benodigd zijn, kunnen onze liften tegen lage kosten op allerlei locaties worden geïnstalleerd. Of het nu gaat om een zorginstelling of een Formule 1-baan: alles is mogelijk! Op ons kantoor in Zevenaar werken we inmiddels met meer dan 100 collega’s in binnen- en buitendienst binnen hechte en collegiale teams van betrokken medewerkers die elke dag weer tot een succes maken!

Klanttevredenheid is wat ons allemaal drijft en waar we met z’n allen hard aan werken. Hiervoor ontvangen onze medewerkers dan ook alle waardering; rechtstreeks vanuit de klant, maar ook intern vinden we het belangrijk dat mensen gewaardeerd worden voor het werk dat ze doen. De open en informele ‘no-nonsense cultuur’ zorgt voor een prettige werksfeer en geeft volop ruimte voor doorgroeimogelijkheden. Wil je meer weten, je bent van harte welkom!

 

Wil je kennismaken of wil je meer weten, je bent van harte welkom!
Voor functie-inhoudelijke informatie en om te solliciteren kun je contact opnemen met Diana Vinke, via 0316-246246 of reageer direct via onderstaande ‘solliciteerknop’.

Klik hier om direct te solliciteren

Aesy Liften hanteert bij de sollicitatieprocedure een screeningsbeleid. Dit houdt in dat we graag je originele diploma’s en een identiteitsbewijs te zien krijgen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.

Blijf op de hoogte

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen?

Meld u dan nu aan voor onze digitale nieuwsbrief!

Inschrijven nieuwsbrief