Huislift Air, elegant design
Nieuws

Ontdek alles over de nieuwe innovatieve Huislift Air®

02/02/2021

De nieuwe innovatieve Huislift Air, biedt u een unieke gebruikerservaring waarbij vorm en functie uw zintuigen te sturen. Je hoeft niet na te denken.

Het design van verticale platformliften is al decennia vrijwel ongewijzigd gebleven totdat Cibes Lift Group besloot dat het tijd was voor verandering. De Huislift Air is een nieuwe frisse blik op het klassieke lift concept en product designer Gustav Berg en Ida Eriksson zijn het creatieve brein achter dit innovatieve design.

Product designers

Bekijk de video over onze designer en hoor het verhaal achter het ontwerp: https://youtu.be/TYNwvYMmpYA

Één van de belangrijkste elementen is de elegante met LED verlichte leuning met geïntegreerde bedieningsknoppen, waardoor de hold-to-run functie veel natuurlijker aanvoelt.

“Een van onze grootste uitdagingen was om hold-to-run bedieningselementen eenvoudige en intuïtiever in gebruik te maken. Met de Cibes Air leun je gewoon met de hand op de leuning om naar de volgende verdieping te reizen en je laat los om te stoppen”, zegt Gustav berg.

Een andere uitdaging was om sommige van de essentiële veiligheidsfuncties van de lift er meer elegant en discreet uit te laten zien. Het resultaat is een uniek design, exclusief ontworpen voor de Cibes Air.

“Bij de meeste andere platformliften hebben de noodstop en de alarmknop een erg industriële uitstraling. Voor de Cibes Air wilden we iets geavanceerder maken en het resultaat is dat deze functies nu gebruiksvriendelijk en mooi zijn geworden”, legt Ida Eriksson uit.

Cibes Air design concepts

Bekijk de video over de Cibes Air hier.

De Huislift Air combineert Scandinavisch functioneel design en de schoonheid van natuurlijke materialen om zo een uniek en tijdloze uitstraling te creëren. Het elegante en zwevende voorpaneel en de handgreep hebben dit model zijn naam gegeven.

De lift is verkrijgbaar in drie verschillende concepten: Wood, Textile en Metal. De Air geeft u veel ontwerpvrijheid om zo een lift te creëren die naadloos aansluit op uw woning en uw levensstijl. Lees meer over de mogelijkheden die de Huislift Air u te bieden heeft.

Share
Blijf op de hoogte

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen?

Meld u dan nu aan voor onze digitale nieuwsbrief!

Inschrijven nieuwsbrief