Telegraaf Gouden Jaren
Nieuws

De Telegraaf, Campagne de Gouden Jaren over huisliften

21/12/2021

Aesy Liften neemt deel aan de Landelijke Campagne ‘De Gouden Jaren’ van de Telegraaf. In deze campagne wordt onder andere ingegaan op ‘langer thuis wonen’. Een huislift is een goede, betaalbare optie om dit mogelijk te maken. Door het installeren van een lift wordt een woning namelijk levensloopbestendig én comfortabel.

Vrijwel elke woning kan worden uitgerust met een lift of het nu gaat om een appartement, rijtjeshuis of vrijstaande woning
Mensen wonen vaak al jaren op een plek die ze prettig vinden, waar herinneringen liggen en waar ze een fijne sociale kring hebben opgebouwd. Waarschijnlijk kunnen ze op dit moment nog prima de trap op en neer, maar wat nou wanneer dit verandert? Wanneer spullen naar de bovenverdieping tillen een uitdaging wordt of benen niet meer goed meewerken? Vaak wordt dan gedacht aan verhuizen of verbouwen, wat dure oplossingen zijn. Dit terwijl er een goed, betaalbaar alternatief is: een huislift.

Huislift: in één à twee dagen geïnstalleerd 
Veel mensen denken dat het plaatsen van een huislift in hun woning niet mogelijk is of veel gedoe met zich meebrengt. Niets is minder waar. Vrijwel elke woning kan worden uitgerust met een lift, of het nu gaat om bestaande bouw of nieuwbouw. Aesy Liften installeerde al in achtduizend woningen, zonder ingrijpende bouwkundige aanpassingen een lift. Meestal binnen één à twee dagen. De liften van Aesy Liften worden namelijk aangedreven door een energiezuinige spindelmotor waarvoor geen liftput, dakopbouw of machinekamer nodig is.

Betaalbare en duurzame investering
Een huislift maakt woningen toekomstbestendig en is een duurzame investering. Met een levensduur van gemiddeld dertig jaar is een huislift een investering waarvan mensen nu al het comfort hebben, waar ze later bewegingsvrijheid mee behouden én die waardeverhogend voor hun huis is. De kosten van een huislift wegen meestal niet op tegen verhuis- of verbouwkosten.

Energiezuinig en onderhoudsarm
De huisliften van Aesy Liften zijn onderhoudsarm en zeer energiezuinig. In stand-by modus zijn ze voorzien van energielabel A.

Campagne Gouden Jaren
Klik hier om de uitgave van de Telegraaf te bekijken.

 

Share
Blijf op de hoogte

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen?

Meld u dan nu aan voor onze digitale nieuwsbrief!

Inschrijven nieuwsbrief