Nieuws

Acht bijzondere projecten door Aesy Liften

14/07/2022

In de afgelopen jaren hebben wij al veel mooie projecten mogen uitvoeren op bijzondere locaties. We laten u graag acht projecten zien waar wij trots op zijn en die u hopelijk inspireren in uw zoektocht naar een lift.

 

#1 Markthal, Rotterdam

Als u ooit in Rotterdam bent geweest, heeft u waarschijnlijk ook de Markthal bezocht. Een mooi, inspirerend gebouw waarin 228 privé-appartementen, een markt én drie liften van Aesy Liften zijn geplaatst.

De markt staat bekend om het hebben van 100 verskraampjes en meerdere internationale restaurants. Twee van onze liften zijn geïnstalleerd in de appartementen, maar er is ook eentje te bezoeken in de Wah Nam Hong Asian supermarkt.

Markthal Rotterdam A-5000

In één van de appartementen is een A-4000 lift geplaatst. Het idee was om de lift volledig te integreren in de luxe en moderne stijl van het appartement. Daarom is de lift in het keukenblok gemonteerd, zoals hieronder te zien. Zo neemt de lift geen ruimte in en blijft het interieur minimalistisch.

Lift weggewerkt keuken A-4000

 

 

#2 School, Amsterdam

In dit volledig gerenoveerd schoolgebouw in Amsterdam zijn alle oude details bewaard gebleven, zoals het glas in lood en de trapleuningen. Midden in het mooie trappenhuis staat de 21 meter hoge liftschacht, volledig in glas! De combinatie van de oude details en onze glazen liftschacht geven een bijzonder mooi beeld. De A-5000 lift is enkel te gebruiken voor diegene die daar toegang voor hebben door middel van een tagreader.

Lift school A-5000

 

#3 Preco Beton, Apeldoorn

Deze mooie lift is geplaatst in het kantoor van Preco Beton, een Nederlands bedrijf dat betonproducten verkoopt. De lift harmioneert perfect met de industriële en moderne uitstraling van het kantoor. Door de LED-verlichting in de lift is de cabine verlicht en ziet hij er vanuit buiten ook mooi uit.

Lift beton afwerking

LEES HIER MEER OVER DE MOGELIJKHEDEN

 

#4 Dakterras, Amsterdam

Niets is zo fijn als kunnen genieten van elk deel van je huis. Deze A-4000 lift is geïnstalleerd in een huis in Amsterdam en leidt van binnen naar het prachtige dakterras. Onze huisliften passen binnen 1m2 vloeroppervlak, dus ze zijn ideaal voor mooie en smalle huizen.

De lift gaat perfect op in de zomerse inrichting van het dakterras. Deze lift laat weer mooi de veelzijdigheid zien die bij onze liften hoort: u kan altijd iets vinden dat past bij uw huisstijl. In een andere blog leest u meer over het kiezen van de perfecte liftkleur.

Lift dakterras Amsterdam A-4000

 

#5 Restaurant, Amsterdam

Deze Personenlift A-5000 staat in het Italiaanse restaurant L’osteria. Samen met een interieurontwerper voegde het restaurant zelfontworpen roosters toe voor de deuren en glazen liftschacht. Dit is een mooi voorbeeld van hoe onze liften zich aanpassen aan uw omgeving, en niet andersom.

Lift restaurant Amsterdam A-5000

 

#6 Kerk, Vianen

Misschien een plek waar u niet direct een lift verwacht: een kerk. Toch hebben we in Vianen een lift geplaatst. Door de halfhoge toegang blijft het uitzicht op de bovenste verdieping open, zodat het mooie plafond aanschouwd kan blijven worden.

Omdat onze liften geen machinekamer of put nodig hebben, is het heel eenvoudig om een lift te installeren terwijl de structuur van een gebouw intact blijft. Onze adviseurs adviseren u graag bij het maken van de beste keuze.

A-5000 kerk halfhoge toegang

 

#7 Van Lee, Barneveld

Ongeacht het interieur van uw kantoor of woning, u kan de lift altijd veranderen in de eyecatcher van het gebouw. Dat is het geval voor Van Lee in Barneveld: een bedrijf in de zuivelproductie. Ons team plaatste hier een Personenlift A-5000 met een op maat gemaakte sticker van een koe voor aan de binnenkant van de liftschacht.

Lift sticker koe A-5000

 

#8 Kantoor, Oud Gastel

Deze lift is een echte eyecatcher binnen het gebouw van Pagter: een bedrijf in de duurzame en innovatieve verpakkingen voor bloemen. Het is een A-5000 die naar drie verdiepingen gaat. Hij is volledig uitgevoerd in zwart met glas. De verticale wand aan de zijkant bestaat uit planten waardoor het een persoonlijk tintje geeft aan het gebouw.

Lift kantoor groen A-5000

 

Geïnspireerd door onze liften en benieuwd naar de mogelijkheden? Onze adviseurs helpen u graag!

Neem contact op met onze adviseurs

Share
Blijf op de hoogte

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen?

Meld u dan nu aan voor onze digitale nieuwsbrief!

Inschrijven nieuwsbrief