MONTAGEMONTEUR REGIO LEIDEN

Als montagemonteur ligt je uitdaging in het perfect installeren van een breed scala aan liften op de meest uiteenlopende locaties. Je kunt hierbij denken aan bestaande appartementencomplexen, bouwlocaties voor kantoorpanden of bijvoorbeeld een miljoenenvilla midden in een bos. Je werkt aan de hand van duidelijke montagetekeningen en besteklijsten. Uiteraard werk je in teamverband en zorg je samen voor een veilige werkplek. Daarnaast ben je samen verantwoordelijk voor de montage en de oplevering van een gevarieerd pakket aan liften.

Jouw technische carrière als Montagemonteur zit in de lift!

Monteren en in bedrijf stellen op mooie of bijzondere locaties, dat is wat jij wil! Of het nu gaat om het monteren van een tijdelijke lift op een Formule 1-circuit of een glazen lift midden in een grote meubelshowroom: jij draait er je hand niet voor om! Dat je te maken krijgt met afwisseling, (technische) uitdaging en met complimenten van onze tevreden klanten is praktisch gegarandeerd. Na een uitgebreid inwerktraject waarbij je zo veel mogelijk liften en onze technieken leert kennen, ga je samen met je collega-montagemonteur op pad. Je bezoekt klanten op locaties in heel Nederland en in een gedeelte van België.

Jij: een afwisselende baan bij een succesvol bedrijf en een fijne werkgever met een goede sfeer!
Wij: een klantgerichte en gedreven collega-monteur!

 

Jouw uitdaging als Montagemonteur

Als montagemonteur ligt je uitdaging in het perfect installeren van een breed scala aan liften op de meest uiteenlopende locaties. Je kunt hierbij denken aan bestaande appartementencomplexen, bouwlocaties voor kantoorpanden of bijvoorbeeld een miljoenenvilla midden in een bos. Je werkt aan de hand van duidelijke montagetekeningen en besteklijsten. Uiteraard werk je in teamverband en zorg je samen voor een veilige werkplek. Daarnaast ben je samen verantwoordelijk voor de montage en de oplevering van een gevarieerd pakket aan liften.

Na een gedegen inwerktraject begin je met onze standaard-personenliften en ga je uiteindelijk ook aan de slag met onze nieuwste en meer complexe modellen. Je leert stapje voor stapje onze technieken kennen en ontwikkelt je breed op werktuigbouwkundig, elektrotechnisch en besturingstechnisch gebied. Ook krijg je te maken met klantspecifieke toepassingen zoals het plaatsen van gsm-modules. Je werkt op diverse locaties in zowel Nederland als België en overnacht soms op locatie. Op locatie ben jij ons ‘visitekaartje’ en ben jij samen met je collega het eerste aanspreekpunt van Aesy Liften.

Tot je taken en verantwoordelijkheden als montagemonteur behoren verder:

 • een laatste bouwcontrole uitvoeren op locatie;
 • mogelijke afwijkingen signaleren;
 • duidelijk met je planner schakelen over bijvoorbeeld eventuele onjuistheden of het tijdig gereed melden van de werkzaamheden;
 • opleverpunten communiceren met de afdeling Werkvoorbereiding;
 • montagebonnen uitschrijven en deze laten ondertekenen door de klant;
 • de oplevering bij de klant verzorgen, zoals het overhandigen van het liftboek en uitleg geven;
 • meedraaien in storings- en weekenddiensten en indien nodig fungeren als back-up.

 

We maken elk gebouw toegankelijk voor iedereen, wat zijn jouw kwaliteiten?

Allereerst dat je leergierig bent en de drive hebt om je verder te verdiepen in onze producten en de techniek daaromheen. Daarnaast heb je ervaring met elektrotechniek, ben je een fijne collega om mee samen te werken en beschik je ook nog eens over twee rechterhanden ;-) Bij Aesy Liften is het normaal dat je pas weggaat bij een klant als er een perfect geïnstalleerde lift staat waar je trots op kan zijn. Het liefst kijk je er nog even naar om, het zijn per slot van rekening ook heel mooie liften! Wij vinden tevreden klanten ontzettend belangrijk en jij natuurlijk ook. Verder weet je van aanpakken en is het af en toe maken van lange dagen dankzij jouw flexibele instelling geen probleem.

Verder vragen we van jou als collega-montagemonteur:

 • mbo- werk- en denkniveau, verkregen door opleiding en/of werkervaring;
 • bouwkundig inzicht is een pré;
 • bij voorkeur een aantal jaren werkervaring in de technische branche. Ook starters met een opleiding Elektrotechniek of Mechatronica worden gevraagd te reageren;
 • ervaring met storing zoeken en het lezen van elektrische schema’s (sterke pre);
 • een goede beheersing van de Nederlandse taal, Engels is een pre;
 • rijbewijs B (must);
 • dat je bereid bent om te overnachten in een hotel, mocht dit nodig zijn;
 • dat je in het bezit bent van een VCA (basis) diploma is een pre;
 • dat je woonachtig bent in de regio Leiden.

 

We vragen veel, maar bieden je ook het nodige!

Allereerst is Aesy Liften een geweldig bedrijf om voor te werken. Wij begrijpen dat gelukkige medewerkers zorgen voor tevreden klanten. Daarnaast werk je aan interessante technieken en zijn onze liften erg onderscheidend. Je werkt in een collegiale en gedreven werkomgeving met veel ruimte voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling en groei. We groeien al jaren en zijn financieel kerngezond, waardoor we gericht kunnen en blijven investeren in een betere toekomst. We bieden je bij aanvang een goed salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring. Je reisuren worden bij ons gewoon betaald en dat is best bijzonder!

Naast uitzicht op een vast dienstverband bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden:

 • 27 vakantiedagen;
 • 13 adv-dagen;
 • 8% vakantiegeld;
 • bus, tablet en telefoon van de zaak;
 • 50% pensioenbijdrage;
 • mogelijkheid tot deelname aan collectieve ziektekostenverzekering;

 

Dit zijn wij

Aesy Liften is een jonge, ambitieuze en groeiende organisatie. We zijn marktleider op het gebied van platformliften. Onze liften zijn uniek: doordat er anders dan bij de conventionele liften geen liftput, machinekamer of dakopbouw benodigd zijn, kunnen onze liften tegen lage kosten op allerlei locaties worden geïnstalleerd. Of het nu gaat om een zorginstelling of een Formule 1-baan: alles is mogelijk! Op ons kantoor in Zevenaar werken we inmiddels met zo’n tachtig collega’s in de binnen- en buitendienst binnen hechte en collegiale teams van betrokken medewerkers die elke dag weer tot een succes maken! Klanttevredenheid is wat ons allemaal drijft en waar we met z’n allen hard aan werken. Hiervoor ontvangen onze medewerkers dan ook alle waardering; rechtstreeks vanuit de klant, maar ook intern vinden we het belangrijk dat mensen gewaardeerd worden voor het werk dat ze doen. De open en informele no-nonsensecultuur zorgt voor een prettige werksfeer en geeft volop ruimte voor doorgroeimogelijkheden.

 

Wil je kennis maken of wil je meer weten, je bent van harte welkom!

Voor functie-inhoudelijke informatie en om te solliciteren kun je contact opnemen met Diana Vinke, recruiter, via 0316 246 246 of reageer direct via onderstaande ‘solliciteerknop’.

Klik hier om direct te solliciteren

Blijf op de hoogte

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen?

Meld u dan nu aan voor onze digitale nieuwsbrief!

Inschrijven nieuwsbrief