hefplateau Low Up

Met dit hefplateau kunnen gebruikers gemakkelijk tot 50 centimeter hoogte overbruggen. Door middel van de oprit is het plateau eenvoudig begaanbaar, deze dient tevens ook als afrolbeveiliging. Hierdoor is de lift geschikt voor rolstoel en scootmobiel. De lift is een goede oplossing voor bijvoorbeeld het toegankelijk maken van een winkel of openbare gebouwen.

Benieuwd welke lift bij uw wensen aansluit?

VERGELIJK ONZE ROLSTOELLIFTEN

Direct op de vloer te plaatsen

Voor het plaatsen van het hefplateau zijn geen bouwkundige aanpassingen nodig. De lift wordt direct op de vloer geplaatst zonder dat de ondervloer hierbij beschadigd. Wanneer u het hefplateau verplaatst of verwijderd zult u hier dus niks meer van zien.

Snelle montage

De low-up is eenvoudig en zonder bouwkundige aanpassingen te plaatsen. Binnen een dag is de lift gemonteerd en klaar voor gebruik. Daarnaast zijn de onderhoudskosten laag.

Veilig en betrouwbaar

Standaard is de Low Up voorzien van een veiligheidsbalk, waardoor valgevaar niet mogelijk is. Hierdoor is de lift zeer veilig en betrouwbaar voor rolstoelgebruikers. De veiligheidsbalk dient tevens ook als oprit, hierdoor is de lift gemakkelijk te betreden voor rolstoelgebruikers.

Verplaatsbaar

De Low Up is een mobiele liftoplossing en ook naar installatie nog te verplaatsen. Wanneer u de lift toch liever op een andere plek gebruikt is het mogelijk de lift te verplaatsen en op de andere locatie weer te installeren. Wanneer u bijvoorbeeld wilt verhuizen is het mogelijk de lift met u mee te nemen naar uw nieuwe woning.

 

Maatvoering

Onze maatvoeringen zijn uitgedrukt in millimeters. De liftbreedte en diepte geven de uitwendige maatvoeringen van de lift aan. De platformbreedte en diepte laten zien wat uw daadwerkelijke platformafmeting zal zijn.

LIFT BREEDTE LIFT DIEPTE PLATFORM BREEDTE PLATFORM DIEPTE
1180 1340 715 1340
1380 1340 915 1340

Downloads

Sustainability Report 2021
Sustainability Report 2021.pdf
Rolstoelliften.pdf
Productoverzicht.pdf

Meer informatie?

Richard staat voor u klaar!

 

Offerte aanvragen   Bel ons

Persoonlijk advies

op zoek naar een lift voor uw situatie?

Wij geven u graag vrijblijvend persoonlijk advies.

Vrijblijvende offerte

BEL ONS