Goederenlift, voor zware goederen en grote groepen personen

Goederenlift Primeur

De goederenlift Primeur heeft een hefvermogen van 1000 kg en is speciaal ontwikkeld voor het vervoeren van zware en grote goederen. De lift is hufterproof uit te voeren en wordt daardoor veel toegepast in magazijnen, winkels en opslagbedrijven.

Doordat de lift beschikt over een zeer groot platform en een hefvermogen van 1000 kg heeft is deze lift zeer geschikt voor het vervoeren van zware en grote goederen.

Naast het standaard vandaalbestendige bedieningspaneel is het mogelijk de lift te voorzien van verschillende opties om zo de lift volledig vandaalbestendig te maken.

meer informatie?
Wij helpen u graag!

Op zoek naar een liftoplossing voor uw gebouw? Onze liftexperts staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en vrijblijvend een prijsopgave te maken. Vul het formulier in.

vandaalbestendig uit te voeren

Naast het standaard vandaalbestendige bedieningspaneel is het mogelijk de lift te voorzien van verschillende opties om zo de lift volledig vandaalbestendig te maken.

De lift is volledig uit te voeren met RVS schopstroken of stootranden en een aluminium tranenplaat op de vloer. Voeg een zendknop op afstand toe aan de lift en stuur uw goederen gemakkelijk naar een andere verdieping.

traanplaat vandaalbestendige goederenlift

Traanplaat

Stootrand vandaalbestendige goederenlift

Stootrand

oprit goederenlift

Opritje (indien vloerverlaging niet mogelijk is)

Sleutel/tag vergrendeling

Maatvoering

Onze maatvoeringen zijn uitgedrukt in millimeters. De liftbreedte en diepte geven de uitwendige maatvoeringen van de lift aan. De platformbreedte en diepte laten zien wat uw daadwerkelijke platformafmeting zal zijn.

Voor de Goederenlift Primeur is een verlaging op het onderste vloerniveau nodig van slechts 130 mm.

Voor specifieke bouwkundige sparingsmaten, welke afhankelijk zijn van de deurposities, kunt u contact opnemen voor een advies op maat.

 

LIFT BREEDTE LIFT DIEPTE PLATFORM BREEDTE PLATFORM DIEPTE
 1525  2250  1105  2180
 1825  2050  1405  1980
 1825  2550  1405  2480

Meer informatie?

Dominic staat voor u klaar!

 

Offerte aanvragen   Bel ons

 

Downloads

Blijf op de hoogte

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen?

Meld u dan nu aan voor onze digitale nieuwsbrief!

Inschrijven nieuwsbrief