Cabinelift Vouwdeur

Deze lift is voorzien van vouwdeuren, die van uw lift een afgesloten cabine maken. In tegenstelling tot onze platformliften is de Cabinelift Vouwdeur voorzien van automatische besturing. Hierdoor vertrekt de lift van binnenuit met één druk op de knop.

Voor de Cabine Vouwdeur is een verlaging op het onderste vloerniveau nodig van slechts 70 mm.

De Cabine Vouwdeur wordt door zijn gebruikersgemak vaak toepast in zorginstellingen, appartementen en openbare gebouwen.

Door het slanke design van de vouwdeur heeft u minimaal ruimteverlies in de cabine.

Doordat de lift een volledig gesloten cabine bevat is automatische besturing mogelijk, van zowel binnen als buiten.

Het is mogelijk om zowel de lift als de cabine volledig naar wens uit te voeren. Personaliseer uw lift door verschillende opties toe te voegen.

Maatvoering Cabinelift vouwdeur

De Cabine Vouwdeur is toepasbaar op alle afmetingen van de Personenlift A-5000 en de Primeur. U dient rekening te houden met de ruimte die in de cabine overblijft wanneer de vouwdeuren open zijn.

Onze maatvoeringen zijn uitgedrukt in millimeters. De liftbreedte en diepte geven de uitwendige maatvoeringen van de lift aan. De cabine breedte en diepte laten zien wat uw daadwerkelijke cabine afmetingen zullen zijn.

Voor specifieke bouwkundige sparingsmaten, welke afhankelijk zijn van de deurposities, kunt u contact opnemen voor een advies op maat.

Bekijk maatvoeringen

Minimaal ruimteverlies

Door het slanke design van de vouwdeuren heeft u minimaal ruimteverlies in de cabine. Standaard is de lift voorzien van een A-4 draaideur met gematteerd glas. Optioneel is het mogelijk de deur te voorzien van transparant glas.

Gebruiksvriendelijk

De vouwdeuren functioneren volledig geschakeld via de besturing van de lift. Door de ingebouwde openings- en zelfsluitfunctie zullen de vouwdeuren automatisch openen en sluiten wanneer de lift op de verdieping arriveert of vertrekt. De lift is hierdoor gebruiksvriendelijk voor jong en oud.

Productoverzicht.pdf

Meer informatie?

richard staat voor u klaar!

Offerte aanvragen  Bel ons

Persoonlijk advies

op zoek naar een lift voor uw situatie?

Wij geven u graag vrijblijvend persoonlijk advies.

bezoek onze showroom

BEL ONS