Cabine Open

De Cabine Open is de toevoeging op onze platformliften, voorzien van semi-automatische besturing, waarbij de cabine open is aan de entreezijde. Met één druk op de knop aan de buitenzijde wordt de lift opgeroepen, aan de binnenzijde dient u de knop ingedrukt te blijven houden. Op zoek naar een geheel automatische besturing? Bekijk dan onze Personenlift Cabine Schuifdeur

Door het toevoegen van de cabine wordt de lift voorzien van verlichting en een spiegel. Standaard wordt de lift in een bouwkundige schacht geplaatst, maar kan ook worden voorzien van een zelfdragende schacht.

De Cabine Open is toepasbaar op de maatvoeringen van de Personenlift A-5000, Huislift A-4000 en de Primeur/Bedlift & Brancardlift

Het is mogelijk de Cabine Open toe te passen in zowel een zelfdragende schacht als een bouwkundige schacht.

Maatvoering

De Cabine Open is toepasbaar op alle afmetingen van de Huislift A-4000, Personenlift A-5000 en de Primeur.

Onze maatvoeringen zijn uitgedrukt in millimeters. De liftbreedte en diepte geven de uitwendige maatvoeringen van de lift aan. De cabinebreedte en diepte laten zien wat uw daadwerkelijke cabineafmeting zal zijn.

Voor specifieke bouwkundige sparingsmaten, welke afhankelijk zijn van de deurposities, kunt u contact opnemen voor een advies op maat.

Bekijk maatvoeringen

Meer informatie?

Dominic staat voor u klaar!

 

Offerte aanvragen   Bel ons

Downloads

Blijf op de hoogte

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen?

Meld u dan nu aan voor onze digitale nieuwsbrief!

Inschrijven nieuwsbrief