Buitenlift A-5000

Buitenlift A-5000

De weerbestendige lift

Wanneer een lift gewenst is maar er binnen geen ruimte is, dan kan de buitenlift toch voor optimale toegankelijkheid zorgen. In de meeste gevallen wordt de buitenlift tegen de buitengevel aan geplaatst. Een bouwkundige of gemetselde schacht, waarin de lift gemonteerd wordt, is niet noodzakelijk maar wel mogelijk. Een Aesy buitenlift wordt vaak toegepast bij appartementencomplexen, in parkeergarages en op stations.

De hoge kwaliteit van de buitenlift zorgt ervoor de weersomstandigheden geen effect hebben op de levensduur van de lift. De buitenlift is voorzien van een elektrische verwarming waardoor de lift gegarandeerd tot -35 graden blijft functioneren. Let op, verwarming dient enkel voor de techniek en is niet voor comfort.

De buitenlift A-5000 is standaard rolstoel en kinderwagen toegankelijk.

Maatvoering buitenlift a-5000

Onze maatvoeringen zijn uitgedrukt in millimeters. De liftbreedte en diepte geven de uitwendige maatvoeringen van de lift aan. De platformbreedte en diepte laten zien wat uw daadwerkelijke platformafmeting zal zijn.

Voor specifieke bouwkundige sparingsmaten, welke afhankelijk zijn van de deurposities, kunt u contact opnemen voor een advies op maat.

LIFT BREEDTE LIFT DIEPTE PLATFORM BREEDTE PLATFORM DIEPTE
1362 1520 1000 1467
1462 1520 1100 1467

Downloads

Meer informatie?

Michel staat voor u klaar!

 

Offerte aanvragen   Bel ons

Persoonlijk advies

op zoek naar een lift voor uw situatie?

Wij geven u graag vrijblijvend persoonlijk advies.

Vrijblijvende offerte

BEL ONS