Buitenlift

De nieuw ontworpen buitenlift is het meest complete concept in de markt. Wanneer een lift gewenst is maar er binnen geen ruimte is, dan kan de buitenlift toch voor optimale toegankelijkheid zorgen.

de weerbestendige Buitenlift

Onze weerbestendige buitenlift geeft u op een comfortabele manier toegang tot alle verdiepingen. In de meeste gevallen wordt de buitenlift tegen de buitengevel aan geplaatst. Een bouwkundige of gemetselde schacht, waarin de lift gemonteerd wordt, is niet noodzakelijk maar wel aan te raden. Een Aesy Liften buitenlift wordt vaak toegepast bij appartementencomplexen, in parkeergarages en op stations.

De hoge kwaliteit van de buitenlift zorgt ervoor dat weersomstandigheden geen effect hebben op de levensduur van de lift. Standaard is de buitenlift uitgerust met:

  • Corrosiewerende behandeling van het platform en het bodemframe
  • Aluminium deuren en weerbestendige drukknoppen
  • Elektrische compartimenten tegen overstromingen beschermd
  • Buitendak en deurluifels

De buitenlift A-5000 is standaard rolstoel en kinderwagen toegankelijk.

Ons kant-en-klare liftconcept versnelt de installatie en minimaliseert de impact op uw gebouw.

Deurluifels

Deurluifel in Staal

De stalen deurluifel is zeer stevig en biedt u een betrouwbare bescherming tegen regen en sneeuwval.

Deurluifel in plexiglas

De deurluifel in plexiglas heeft een luxe en elegante uitstraling en beschermt uw in- en uitgang tegen regen en lichte sneeuwval.

meer informatie?
Wij helpen u graag!

Op zoek naar een liftoplossing voor uw gebouw? Onze liftexperts staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en vrijblijvend een prijsopgave te maken. Vul het formulier in.

regen en sneeuw protectie

Waterafvoer

Wanneer je in een land leeft waar het vaak regent is een waterafvoer onder aan de schacht een goede optie. De waterafvoer zorgt ervoor dat het regenwater van de lift weggevoerd wordt en niet in de lift loopt.

Goot & regenpijp

Een mogelijkheid om het regenwater af te voeren is door het toepassen van een goot en een regenpijp aan de lift, hierdoor loopt het water niet langs de schacht naar beneden. Het is mogelijk een dak te bestellen met bevestigingspunten hiervoor.

Temperatuurregeling

Slimme verwarmingsoptie

Om de elektronische onderdelen van de lift te beschermen tegen lage temperaturen is het optioneel mogelijk de lift te voorzien van verwarmingspads voor de deuren en een luchtverwarmer voor de machinekamer.

Airconditioning

Met zomerse temperaturen kan een airconditioning in de lift voor perfecte verkoeling zorgen. Optioneel is het mogelijk de lift te leveren met voorbereiding op het plaatsen van airconditioning.

Maatvoering buitenlift a-5000

Onze maatvoeringen zijn uitgedrukt in millimeters. De liftbreedte en diepte geven de uitwendige maatvoeringen van de lift aan. De platformbreedte en diepte laten zien wat uw daadwerkelijke platformafmeting zal zijn.

Voor specifieke bouwkundige sparingsmaten, welke afhankelijk zijn van de deurposities, kunt u contact opnemen voor een advies op maat.

LIFT BREEDTE LIFT DIEPTE PLATFORM BREEDTE PLATFORM DIEPTE
1362 1520 1000 1467
1462 1520 1100 1467

Downloads

Brochure Buitenlift.pdf
Productoverzicht.pdf

Meer informatie?

Michel HELPT U GRAAG!

 

BEL ONS    OFFERTE AANVRAGEN

Blijf op de hoogte

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen?

Meld u dan nu aan voor onze digitale nieuwsbrief!

Inschrijven nieuwsbrief