Bed- & brancardlift

Bedlift & brancardlift

Platformlift met een hefvermogen van 1000kg, toegankelijk voor bed, brancard en grote groepen tot 13 personen.

Bedlift & brancardlift

De bedlift & brancardlift heeft een hefvermogen van 1000 kg en is toegankelijk voor bedden, brancards en grote groepen personen. Deze multifunctionele lift is eenvoudig te plaatsen, ook in bestaande gebouwen en dit met minimale bouwkundige maatregelen. Hierdoor wordt de Aesy bedlift & brancardlift veel toegepast in verzorgingstehuizen, ziekenhuizen en uitvaartcentra.

De bedlift & brancardlift beschikt over een zeer groot platform, een hefvermogen van 1000 kg, alle veiligheidseisen en is daarnaast ook gebruiksvriendelijk. Hierdoor is deze lift zeer geschikt voor de zorgsector.

Door de grote van het platform is de bedlift & brancardlift te gebruiken voor bed/brancard en grote groepen tot 13 personen.

Het is mogelijk de bedlift & brancardlift uit te voeren met 6 stopplaatsen, tot een opvoerhoogte van 13 meter. De lift is volledig vrijstaand en met zelfdragende schacht te plaatsen.

Maatvoering Bedlift & brandcardlift

Onze maatvoeringen zijn uitgedrukt in millimeters. De liftbreedte en diepte geven de uitwendige maatvoeringen van de lift aan. De platformbreedte en diepte laten zien wat uw daadwerkelijke platformafmeting zal zijn.

Voor de Bedlift & Brancardlift is een verlaging op het onderste vloerniveau nodig van slechts 130 mm.

Voor specifieke bouwkundige sparingsmaten, welke afhankelijk zijn van de deurposities, kunt u contact opnemen voor een advies op maat.

Offerte aanvragen

LIFT BREEDTE LIFT DIEPTE PLATFORM BREEDTE PLATFORM DIEPTE
 1525  2250  1105  2180
 1825  2050  1405  1980
 1825  2550  1405  2480

Downloads

Sustainability Report 2021
Sustainability Report 2021.pdf
Primeur.pdf
Productoverzicht.pdf

Meer informatie?

Dominic staat voor u klaar!

 

Offerte aanvragen   Bel ons

Persoonlijk advies

op zoek naar een lift voor uw situatie?

Wij geven u graag vrijblijvend persoonlijk advies.

Vrijblijvende offerte

BEL ONS