Service en onderhoud

Kennis is onze voorsprong, service is onze kracht
Aesy Liften is ingericht op het leveren van fulltime gegarandeerde service. Wanneer uw lift onverhoopt stil komt te staan zijn wij 24/7 bereikbaar en zullen wij telefonisch met u proberen de oorzaak te vinden en als mogelijk deze ook gelijk op te lossen. Zo is de lift direct weer bruikbaar en voorkomt u onnodige kosten. Mocht de storing echter niet telefonisch op te lossen zijn, sturen wij zo snel mogelijk één van onze servicemonteurs bij u langs.


Alles onder één dak
Aesy Liften onderscheidt zich van andere liftbedrijven in de markt door alles in eigen huis te doen. Van projectbegeleiding voor het plaatsen van de lift tot de service na oplevering.
Onze service- en onderhoudsmonteurs worden intern opgeleid en zijn beschikbaar door het hele land. Zo is er dus altijd een monteur bij u in de buurt.

Storing melden?

Storingen kunnen 24 uur per dag, 7 dagen in de week gemeld worden aan onze centrale.

Bel ons

liftOnderhoud

Platformliften worden geleverd conform de Machine Richtlijn, hierdoor is het hebben van een onderhoudscontract wettelijk verplicht.

Liftonderhoud is afhankelijk van het aantal liftbewegingen per dag. Door de eenvoudige techniek is dit al mogelijk vanaf 1 keer per jaar. Iedere lift heeft zijn eigen omgeving, gebruikersfrequentie per dag en eigenschappen. Dit zorgt ervoor dat het onderhoud afgestemd moet worden op het gebruik van uw lift. We hebben dan ook de keuze uit verschillende onderhoudscontracten.

Bekijk onderhoudscontracten

MEER INFORMATIE over ons onderhoud?

bianca STAAT VOOR U KLAAR!

 

BEL ONS

Persoonlijk advies

op zoek naar een lift voor uw situatie?

Wij geven u graag vrijblijvend persoonlijk advies.

bezoek onze showroom

BEL ONS