Huisliften

Stijlvolle, compacte, onderhoudsvriendelijke en energiezuinige huisliften van Zweedse kwaliteit

Huisliften

Met een huislift kunt u langer in uw vertrouwde omgeving blijven wonen zonder te hoeven verhuizen. Een lift in huis maakt het gehele huis gemakkelijk bereikbaar, voor nu en later. Zo bent u voorbereid op een zorgeloze toekomst. Een Aesy lift in huis biedt niet alleen de mogelijkheid om u van de ene naar de andere verdieping te brengen tot een opvoerhoogte van 20 meter, maar kan ook gebruikt worden om uw boodschappen of wasmand te verplaatsen.

Bij Aesy Liften heeft u keuze uit verschillende maatvoeringen, van een kleine compacte lift te plaatsen in een bestaand trappengat tot een grote personenlift toegankelijk voor rolstoel of scootmobiel.

Huislift of een traplift?
Meestal wordt bij een lift voor in huis als eerste gedacht aan een traplift. Maar is dit ook de beste oplossing? Door het toevoegen van een Aesy platformlift in uw woonhuis heeft u alle gemakken van een traplift, maar ook de bijkomende voordelen van een platformlift.

In tegenstelling tot een traplift is een platformlift voor meerdere doeleinden te gebruiken. De lift biedt u niet alleen de mogelijkheid om u van de ene naar de andere verdieping te brengen, maar kan ook dienen als vervoersmiddel van uw boodschappen of andere goederen. Daarnaast kunt u de lift gebruiken met rollator of rolstoel en is er geen overstap noodzakelijk. De ruimte op de trap gaat niet verloren en medebewoners kunnen moeiteloos de trap blijven gebruiken terwijl er gebruik wordt gemaakt van de lift.

Het toevoegen van een platformlift in uw huis zorgt voor waardevermeerdering van uw woning. De aanschaf van een huislift is een duurzame investering. Waar een traplift een gemiddelde levensduur heeft van 10 jaar, is dit voor een Aesy lift 30 jaar. Bewezen is dat bij verkoop van de woning de traplift door de volgende eigenaar direct verwijderd en weggegooid wordt terwijl de Aesy lift blijft zitten.

Aesy huisliften zijn energiezuinig en onderhoudsvriendelijk, kortom een duurzame investering die bijdraagt aan een zorgeloze toekomst.

Onze zorg voor uw huislift stopt niet na oplevering

Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor een lift. Na het bespreken van uw behoeften volgt Aesy Liften met een advies op maat en laten wij u zien wat de mogelijkheden zijn. Ons team staat voor u klaar via de telefoon, in onze showrooms of op locatie.

Als u kiest voor Aesy Liften gaan wij direct voor u aan de slag en zult u van ons de op maat gemaakte tekeningen ontvangen. Wij staan u tijdens het gehele traject bij en zullen u op de hoogte houden over de voortgang.

De montage van uw lift zal worden uitgevoerd door onze eigen opgeleide monteurs, die ervoor zorg dragen dat de lift veilig werkt. Onze monteurs bevinden zich door het gehele land en er is dus altijd een monteur bij u in de buurt!

Meer informatie?

Mark staat voor u klaar!

 

Offerte aanvragen   Bel ons