Huislift, voor een levensloopbestendige woning

Huisliften

Stijlvolle, compacte, onderhoudsvriendelijke en energiezuinige huisliften van Zweedse kwaliteit

levensloopbestendig wonen met een lift in huis

Geschikt voor ieder woningtype, van onder andere een rijtjeshuis, een appartement tot luxe villa.
Met een huislift kunt u langer in uw vertrouwde omgeving blijven wonen zonder te hoeven verhuizen. Een lift in huis maakt het gehele huis gemakkelijk bereikbaar, voor nu en later. Zo bent u voorbereid op een zorgeloze toekomst. Een Aesy lift in huis biedt niet alleen de mogelijkheid om u van de ene naar de andere verdieping te brengen tot een opvoerhoogte van 20 meter, maar kan ook gebruikt worden om uw boodschappen of wasmand te verplaatsen. Een lift in huis is een grote investering maar geeft u zowel veel comfort en bewegingsvrijheid als een meerwaarde voor uw huis ervoor terug.

Bij Aesy Liften heeft u keuze uit verschillende maatvoeringen, van een kleine compacte lift te plaatsen in een bestaand trappengat tot een grote personenlift toegankelijk voor rolstoel of scootmobiel.

Huislift of een traplift?

Meestal wordt bij een lift voor in huis als eerste gedacht aan een traplift. Maar is dit ook de beste oplossing? Door het toevoegen van een Aesy platformlift in uw woonhuis heeft u alle gemakken van een traplift, maar ook de bijkomende voordelen van een platformlift.

In tegenstelling tot een traplift is een platformlift voor meerdere doeleinden te gebruiken. De lift biedt u niet alleen de mogelijkheid om u van de ene naar de andere verdieping te brengen, maar kan ook dienen als vervoersmiddel van uw boodschappen of andere goederen. Daarnaast kunt u de lift gebruiken met rollator of rolstoel en is er geen overstap noodzakelijk. De ruimte op de trap gaat niet verloren en medebewoners kunnen moeiteloos de trap blijven gebruiken terwijl er gebruik wordt gemaakt van de lift.

Het toevoegen van een platformlift in uw huis zorgt voor waardevermeerdering van uw woning. De aanschaf van een huislift is een duurzame investering. Waar een traplift een gemiddelde levensduur heeft van 10 jaar, is dit voor een Aesy lift 30 jaar. Bewezen is dat bij verkoop van de woning de traplift door de volgende eigenaar direct verwijderd en weggegooid wordt terwijl de Aesy lift blijft zitten.

Aesy huisliften zijn energiezuinig en onderhoudsvriendelijk, kortom een duurzame investering die bijdraagt aan een zorgeloze toekomst.

VERHUIZEN OF EEN LIFT IN HUIS?

Wanneer u ouder wordt kan dit invloed hebben op de gezondheid. Het is dan vervelend wanneer u met veel plezier in uw huidige huis woont en zou moeten verhuizen. Om deze keuze te maken moet u over een aantal zaken nadenken. Denk hierbij na over welke aanpassingen u in uw huis moet doen om daar te blijven wonen. Over het algemeen is het goedkoper om een lift in uw woning te plaatsen dan te verhuizen. Daarnaast scheelt dit een hoop gedoe.

Welke aanpassingen moet ik doen voor een huislift? 

Voor onze huisliften zijn geen liftput nodig, enkel een vloerverlaging op het onderste vloerniveau van 50 mm. U dient dus enkel een kleine verlaging in de vloer te voorzien. Is dit niet mogelijk? Dan is er de mogelijkheid om de lift op de huidige vloer te plaatsen en een opritje toe te voegen.

Daarnaast dient er een sparing in het plafond gemaakt te worden waar de lift geplaatst kan worden en dient er een elektra aansluiting aanwezig te zijn.

Past een lift in mijn huis? 

Het kleinste formaat huislift is zeer compact en heeft een vloeroppervlakte van circa 1m². Door de kleine sparingsmaat kan de lift vaak op plaatsen worden geïnstalleerd waar andere liften niet passen. De lift is minder dan 1m diep en hierdoor vaak te plaatsen in het bestaande trappengat, waarbij een aangepaste trap naast de lift kan worden geplaatst.

Bereid u voor op een zorgeloze toekomst en vraag naar de mogelijkheden voor uw huis.

OFFERTE AANVRAGEN  BEL ONS

Meest gestelde vragen

“Op dit moment zijn wij nog fit en is de lift voor ons nog niet noodzakelijk maar we zijn hiermee voorbereid op de toekomst. Het geeft ons nu vooral extra comfort. We hoeven niets meer te sjouwen via de trap.”

BINNENKIJKEN BIJ RITA

Altijd een referentie bij u in de buurt!

Een lift koop je niet dagelijks en een goed advies is daarom belangrijk. Welke lift past bij mij?

In Nederland hebben wij al meer dan 5000 liften geplaatst en is altijd een referentie bij u in de buurt. Onze adviseurs geven u graag het beste advies voor de aanschaf van u lift bij u thuis, op een referentieadres of in onze showroom in Zevenaar.

Meest gestelde vragen

De zoektocht naar een lift in uw woning kan veel vragen bij u oproepen. Onze adviseurs helpen u graag bij al deze vragen, maar wellicht vindt u het antwoord op enkele van uw vragen al op onze pagina met meest gestelde vragen.

Meer informatie over een lift in uw huis?

Offerte aanvragen   Bel ons

Persoonlijk advies

op zoek naar een lift voor uw situatie?

Wij geven u graag vrijblijvend persoonlijk advies.

bezoek onze showroom

BEL ONS