Goederenlift, voor zware goederen en grote groepen personen

Goederenliften

voor kleine, grote goederen tot 1000kg en personen

Aesy Liften biedt verschillende goederenliften aan, namelijk Goederenlift Primeur, Kleingoederenlift en Bedlift & brancardlift. Onze goederenliften zijn ontwikkeld voor het veilig vervoeren van zowel kleine als grote goederen tot maximaal 1000kg. Waar de meeste goederenliften enkel geschikt zijn voor het vervoeren van goederen, heeft een Aesy goederenlift een groot voordeel. Naast goederen is deze ook geschikt voor personen, rolstoelgebruikers, scootmobielen en afhankelijk van de maat voor een brancard of bed. Waarbij ook hier weer de keuze voor een platformlift of cabinelift.

Dienen er enkel kleine goederen met de lift vervoerd te worden, dan biedt de kleingoederenlift de uitkomst. De kleingoederenlift wordt veelal toegepast in winkels en horeca.

Alles wat u van ons gewend bent en meer

Een Aesy goederenlift is spindelaangedreven en heeft geen liftput, machinekamer of dakopbouw nodig. Een vloerverlaging van slechts 130 mm is voldoende. Wanneer het niet mogelijk is dit te realiseren is er ook de mogelijkheid de lift op de vloer te plaatsen en de hoogte te overbruggen met een opritje. De machine bevindt zich in de schacht, waardoor er geen externe ruimte hiervoor nodig is. Hierdoor zijn minimale bouwkundige aanpassingen noodzakelijk, wat aanzienlijke kosten bespaard.

De goederenlift wordt geleverd inclusief schacht, waardoor de lift vrijstaand in de ruimte of in een reeds bestaande schacht te plaatsen is. Door de minimale benodigde sparing is het verschil tussen de benodigde buitenwerkse maat en de platformafmetingen minimaal en houdt u een zo groot mogelijk platform over. Zo is een goederenlift van Aesy Liften eenvoudig te plaatsen in nieuw- en bestaande bouw. Een goederenlift wordt dan ook vaak toegepast in magazijnen, winkels en opslagbedrijven. 

Doordat de goederenlift onder de machinerichtlijn valt is er geen jaarlijkse liftkeuring noodzakelijk, wat kosten bespaard. Al onze liften zijn goedgekeurd door het liftinstituut.

Onze goederenliften zijn beschikbaar in verschillende maatvoeringen en er is keuze uit verschillende afwerkmogelijkheden. Zo maakt u uw goederenlift geheel hufterproof.

meer informatie?
Wij helpen u graag!

Op zoek naar een liftoplossing voor uw gebouw? Onze liftexperts staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en vrijblijvend een prijsopgave te maken. Vul het formulier in.

Meer informatie?

michel staat voor u klaar!

 

Offerte aanvragen   Bel ons

Blijf op de hoogte

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen?

Meld u dan nu aan voor onze digitale nieuwsbrief!

Inschrijven nieuwsbrief