Duurzaamheid

Onze planeet wordt bedreigd door serieuze milieuproblemen, waarbij opwarming van de aarde nu al zorgt voor een veranderend klimaat. Als we niks veranderen zal dit invloed hebben op toekomstige generaties. Hier verandering in brengen is een grote uitdaging, een uitdaging die Aesy Liften belangrijk vindt om aan bij te dragen en waar dan ook veel aandacht aan besteed wordt. Bij Aesy Liften zijn wij dus volop bezig met het integreren van een duurzame werkwijze in onze dagelijkse werkzaamheden om zo de milieu-impact van onze producten en diensten te verminderen.

 

Duurzame & milieubewuste toegankelijkheid

Wij hebben niet alleen de ambitie om leider te zijn op het gebied van spindel aangedreven platformliften, maar ook wanneer het aankomt op duurzaamheid en een beter milieu. Wij nemen dan ook een leidende positie op het gebied van milieu verantwoordelijkheid, met als minimumeisen de relevante wet- en regelgeving. Het voorkomen van vervuiling, binnen onze invloed, is een voorwaarde voor alle activiteiten die wij uitvoeren.

Wij nemen verantwoordelijkheid!

 

 

Energieverbruik

Standaard lift

Onze liften zijn zeer energiezuinig en in stand-by stand voorzien van energielabel A. Een standaard A-5000 met 2 stopplaatsen, 3,6m opvoerhoogte en 20 liftbewegingen per dag gebruikt ongeveer 481 kWh per jaar. Zo gebruikt een gemiddeld gezin in Nederland al 2730 kWh per jaar.

EcoSilent aandrijving

De EcoSilent aandrijving is een nieuwe, innovatieve ontwikkeling van Cibes en maakt de meest duurzame en energiezuinige lift ter wereld mogelijk. Door het toepassen van een nieuwe motor, gecombineerd met de nieuwe geleiderwielen wordt de weerstand met 90% verminderd en loopt de lift nog soepeler. Dit resulteert in een meetbare energiebesparing van 45%! De EcoSilent aandrijving verbruikt slechts 215 KWH.

een milieubewuste lift voor uw situatie?

RICHARD helpt u graag!

OFFERTE AANVRAGEN   BEL ONS

Blijf op de hoogte

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen?

Meld u dan nu aan voor onze digitale nieuwsbrief!

Inschrijven nieuwsbrief