Aesy Liften

Update over COVID-19

18/03/2020

Bij Aesy Liften volgen wij nauwlettend het nieuws van het RIVM. De gezondheid van onze klanten en personeel staat voorop en wij hebben dan ook de maatregelen genomen om de gezondheids- en hygiëneprotocollen voor onze werknemers aan te scherpen conform de richtlijnen van het RIVM.

Op dit moment hebben deze maatregelen minimale gevolgen voor onze montage, service, onderhoud en afspraken. Daarnaast beschikken wij ook in onze fabriek over voldoende productiecapaciteit. Wij ondervinden daarom geen problemen met het opleveren en produceren van nieuwe liften.

Wij zijn bereikbaar voor al uw vragen en zullen te allen tijden bereikbaar blijven voor storingen en service.

Afspraak verzetten hoeft niet, kan wel!
Wanneer u op dit moment een afspraak met ons heeft staan zullen wij op de afgesproken datum bij u langs komen. Maar om de gezondheid van u en onze werknemers te waarborgen zullen wij per afspraak bespreken of een bezoek mogelijk / noodzakelijk is. Wij zullen bij iedere afspraak de gemaakte voorzorgsmaatregelen naleven. Mocht u zelf twijfels hebben over uw afspraak, neem dan contact op.

Wilt u toch graag met een van onze adviseurs in gesprek, maar wilt u geen enkel risico lopen? Wij zitten klaar voor een digitale afspraak! Wij hebben al dagelijks afspraken via onder andere Skype, Teams, Facetime, Whatsapp en Wechat. Heeft u voorkeur voor een ander medium? Laat het ons weten en wij passen ons aan. Zo kunnen wij u toch voorzien van een goed advies.

Hygiëne tijdens een onderhouds of service afspraak
In deze tijden dienen wij allemaal extra te letten op hygiëne. Wanneer u een onderhoudsbeurt of een service afspraak heeft met één van onze monteurs zullen deze de deurgrepen en bedieningsknoppen voor en na de afspraak grondig voor u reinigen. Dit is iets wat bij Aesy Liften al standaard gebeurde, maar in deze tijden zal hier extra aandacht aan worden besteed.

Wij houden u op de hoogte
Op dit moment zijn er vele veranderingen gaande en is het lastig in te schatten welke maatregelen er nog getroffen gaan worden. Wij volgen de situatie nauwlettend en zullen u op de hoogte stellen van eventuele ontwikkelingen.

Heeft u vragen? Deze beantwoorden wij graag. Bel ons op 0316 246 246.

Share
Blijf op de hoogte

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen?

Meld u dan nu aan voor onze digitale nieuwsbrief!

Inschrijven nieuwsbrief