Aesy Liften

Leren van elkaar tijdens liftinstallatie

23/12/2022

Eens in de zoveel tijd gaan nieuwe medewerkers van ons kantoor een dag mee met een liftinstallatie om zo een beeld te krijgen van wat er allemaal bij komt kijken wanneer er een lift geplaatst wordt. Dit keer was het de beurt aan Corine en Ivo.

Leren van elkaar tijdens liftinstallatie

Een aantal weken geleden mochten Corine Reintjes (Sales Control) en Ivo Menzen (Marketing) een dagje met onze monteur Sam De Geest mee naar een liftinstallatie. Om 7:30 uur stonden ze al klaar aan de Waalkade in Nijmegen en na een bakje koffie werd begonnen met het uitladen van alle onderdelen en materialen.

Na zorgvuldig de definitieve plaats van de lift te hebben bepaald met behulp van de lasers werd begonnen met de opbouw van de lift. Voor Corine en Ivo was het erg leerzaam en interessant om te zien hoe een lift wordt geïnstalleerd. Sam vond het daarnaast ook leuk om zijn collega’s van kantoor uit te leggen waar alle verschillende onderdelen voor dienen en waar je tijdens een liftinstallatie allemaal rekening mee dient te houden.

Corine over de meeloopdag: “Ik vond het een supergezellige en leerzame dag op de bouw. Heerlijk om lekker bezig te zijn en om zelf te ervaren hoe een lift wordt opgebouwd. Ook de uitleg van Sam was erg duidelijk en interessant. Een keer wat anders dan een dagje op kantoor!”

Kortom, een leerzame dag voor iedereen en erg leuk om een keer te doen!

Corine tijdens liftinstallatie Nijmegen Corine tijdens liftinstallatie Nijmegen Ivo en Sam tijdens liftinstallatie Nijmegen Ivo tijdens liftinstallatie Nijmegen

Share
Blijf op de hoogte

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen?

Meld u dan nu aan voor onze digitale nieuwsbrief!

Inschrijven nieuwsbrief