Aesy Liften

Cibes Amslift OY – Nieuwe grote speler op de finse liftenmarkt

09/06/2020

Cibes Amslift OY – Nieuwe grote speler op de Finse liftenmarkt

Cibes Hissit OY en Amslift OY voegen samen tot één van de grootste liftbedrijven in Finland. De twee bedrijven werkten al nauw samen sinds de overname de Cibes Lift Group in 2018, maar de fusie zullen de gezamelijke activiteiten naar een hoger niveau brengen.

Het nieuwe bedrijf Cibes Amslift Oy zal gevestigd zijn in Turku, maar er zullen ook kantoren zijn Hyvinkää, Vaasa en Outokumpu en een distributiepartner in Oulu. Het nieuwe bedrijf zal waarschijnlijk een omzet behalen van €11 miljoen euro en is hiermee één van de grootste liftbedrijven in Finland.

“Samen zijn we al  het snel groeiende liftbedrijf in de markt en deze fusie worden we een van de grootste liftleveranciers in Finland. We bieden het breedste assortiment liftoplossingen en we hebben kantoren op strategische locaties om het hele land te kunnen bedienen,” zegt CEO Juha Kiviranta.

Terwijl Amslift conventionele personenliften voor nieuwe en bestaande gebouwen en vrachtliften, autoliften en ziekenhuisliften levert, is Cibes specialist in ruimtebesparende platformliften, cabineliften, trapliften en stoeltjesliften.

“Onze productlijnen vullen elkaar perfect aan. Samen bieden we het meest uitgebreide productportfolio in Finland, waardoor we de voorkeursleveranciers kunnen worden voor grote projecten”, vervolgt Juha Kiviranta.

Gezien het feit dat Cibes en Amslift beide marktleider zijn in hun segment zullen beide merken gevoerd blijven worden in Finland.

” We verwachten een grote groei in de Finse liftenmarkten de komende jaren, dus het is een voorrecht om met twee van zulke gevestigde namen samen te werken. Ik kijk heel erg uit om ons nieuwe bedrijf naar een hoger niveau te tillen”, concludeert Juha.

De fusie tussen Cibes Hissit en Amslift is officieel sinds 8 juni, maar gaat in op 1 januari 2021.

Cibes Hissit OY and Amslift OY merge

Voor meer informatie:

Bezoek www.cibesamslift.fi

Share
Blijf op de hoogte

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen?

Meld u dan nu aan voor onze digitale nieuwsbrief!

Inschrijven nieuwsbrief